top of page

Location

Quick Office Kista

Limited Seats Available

Description

Välkommen till en helt nyrenoverad fastighet på bästa läge i Kista. Här möts stora och små företag inommånga branscher IT-konsulter, internationella bolags filialer, bemanningsföretag och redovisningskonsulter. Här möts man, trivs och skapar nya affärsmöjligheter. 


Fastigheten ägs och förvaltas av Kungsleden och den genomgår nu en totalrenovering för att möta det framtida behovet av att vara mer än bara ett kontor och en arbetsplats. Stort fokus på trivsamma och hållbara miljöer och möjligheter till paus, avkoppling, nätverkande och möten.

 

A:place omfattas såklart av Kungsledens övergripande hållbarhetspolicy. Dessutom är a:place hållbarhetscertifierad med LEED GOLD EB. I den nya fastigheten A Place har Quick Office en egen våning bestående av privata kontorsrum, mötesrum och ett härligt coworkingrum. I coworkingrummet delar man arbetsplatserna med andra företagare och många företag använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet” t.ex. säljare eller konsulter.  Quick Office coworking platser ger dig stor flexibilitet och frihet.


Vår reception bemannas av vår Kontorsvärd som hjälper dig i din vardag med allt från att ta emot dina besökare till att ordna med catering till dina möten, ta hand om bud/paket och löser allt praktiskt med skrivare, kaffe med mera.

Benefits

Free Wifi

Meeting rooms 250SEK/h

Unlimited free coffee, tea

and water

Meeting and conference room booking

Opening Hours

Mon - Fri: 08.30-16.30

Contact

Website:

Phone: 

quickoffice.se

+46 8 447 11 70

Location

Torshamnsgatan 27, 16640 Kista

bottom of page